HTML

Szárnyalj szabadon!

Friss topikok

Gondatlanságból elkövetett...

2012.12.13. 21:57 ARAS

Egy anyuka volt a tettes! Bekanyarodott autójával az utcáról a kapubejáróhoz, fogta az anyósülésen - addig gyerekülésben - utazó másfél év körüli gyermekét, és az ölébe vette! Közben már nyílt is az automata kapu.

Mindig bosszant, amikor kisgyereket látok "autót vezetni". Mert a szülő azt hiszi, ez milyen vicces, vagy talán azt gondolja, ez milyen "nagyfiús", már most látszik, hogy a srácot a fiús dolgok érdeklik. Rossz dolgok csak másokkal történhetnek, én profi módon vezetek! - De ez a mai kiverte a biztosítékot! Eddig azt hittem, csak az apukák követnek el a fiaik ellen ilyen bűntettet és az anyukák legfeljebb csendesen mosolyogva tettestársként vesznek részt az egészben. Ez az eset rácáfolt erre a feltételezésemre. Van olyan anya, aki megteszi ugyanezt!

Semmi veszélyérzet? Nem gondol bele, kedves szülőtárs, hogy minek teszi ki a gyereket? Csak ne legyintgessünk!

"Van fogalmatok róla, hogy hány gyerek halt már meg úgy, hogy a saját szülője nyomta agyon??? Meg ne lássam ezt mégegyszer! És ezt nagyon komolyan mondom!"

Megnézem!

Szólj hozzá!

Címkék: blog gyerek autó veszélyeztetés gondatlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://magasban.blog.hu/api/trackback/id/tr824952010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása