HTML

Szárnyalj szabadon!

Friss topikok

Beköszönő

2012.11.29. 22:28 ARAS

Napsütéses, jókedvű blogolást!

Új ember, új blog érkezett közétek! Kissé bátortalanul, de annál lelkesebben írom az első sorokat. :) Valahogy kedvet kaptam, hogy ezt is kipróbáljam! 

Alkalmasabb napot nem is találhattam volna kezdésnek, mint a mait! Szikrázó napsütés, szépséges felhők a kék égen, a szél kifújta a port a városból. Kicsit chilly, ahogy az angol mondaná, de én ezt sem bánom! Tisztán ellátok akár a világ végére is!  Olyan letisztultnak tűnik minden ilyenkor, az élet bonyolultsága csak távoli, rossz álom!

Még csak most kezd körvonalazódni, hogy mi(k)ről is lesz itt szó. Azokról a dolgokról, amelyek számomra a szárnyalást jelentik: (naiv)Pszichológia. Mozgásformák. Zene. (és természetesen a) Repülés. Lehet, hogy egy kis gasztro is beüt majd, bár (állítólag) nem vagyok topon a konyhában. :D Talán túl sok is ennyi minden egy helyen, hiszen külön oldalakat is simán megérdemelnének a fenti témák. Azt hiszem, az oldal kinézete sem végleges, még meg kell tanulnom kezelni ezt a felületet is. Majd kérek segítséget. Telefonosat. Vagy inkább a közönségét.

Akkor hát munkára fel! Jó munkát magamnak és minden bloggernek !

Szólj hozzá!

Címkék: blog zene repülés pszichológia mozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://magasban.blog.hu/api/trackback/id/tr384938649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása